Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Binaların dokumasına makul kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları kararlı olarak binalmalıdır. Kapının kalıplı çhileışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida yer vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve dayalı strüktürnın eminğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en büyük Yangın Merdiveni Kapısı üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Binalarda mukannen standartlarda belde alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Posta mimarisında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Bu düzen ekseriyetle acil bir durumda hızla açılabilen anlayışsız çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page